De praktijk is gesloten maar helpt u op afstand.

 In Uncategorized

Vandaag, 23 maart, hebben we de beslissing moeten nemen te praktijk te sluiten, ter bescherming van ieder gezondheid, tot 6 april . Dit betekent dat alle afspraken voor de behandelingen die in deze periode staan gepland tot nader bericht komen te vervallen. Dat geldt ook voor de niet urgente thuisbehandelingen. 
Wij zijn open voor spoedgevallen (mensen die thuiskomen na een operatie uit het ziekenhuis en mensen vallend onder de vitale beroepen en onmisbaar zijn in deze crisistijd)
De praktijk blijft wel telefonisch bereikbaar en via de mail. De fysiotherapeuten stappen zoveel mogelijk over op behandelingen op afstand door middel van mail, telefonische contacten, app of beeldbellen.

Wat gaat dit voor u betekenen 

  • Alle individuele afspraken komen vooralsnog  te vervallen .  
  • We blijven telefonisch op nummer 0573-458138 en via de mail  op info@fysiotherapieruurlo.nl  bereikbaar. 
  • In noodgevallen en/of bij acute klachten kijken we per persoon of behandeling aan huis of in de praktijk mogelijk is.  
  • Vanaf 23 maart zullen onze fysiotherapeuten met hun patiënten en cliënten bellen om af te stemmen hoe we de komen tijd zo goed mogelijk verder gaan. 
  • We mogen van de zorgverzekeraar behandelingen op afstand geven (e-consulten).  Hiervoor wordt er een belafspraak gemaakt met uw fysiotherapeut.  Er kan gekozen worden voor video bellen om bepaalde bewegingen te laten zien en oefeningen te controleren. We zullen u nooit vragen kleding uit te doen.