Leonie van beek

Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en werkzaam in Ruurlo. Wat het vak fysiotherapie zo leuk maakt is dat je veel mensen ontmoet, met allemaal verschillende klachten. De uitdaging voor mij is om iedereen zo goed mogelijk te behandelen en zodoende de problemen te helpen oplossen.

Om mij verder te ontwikkelen binnen het vak fysiotherapie , heb ik een vier jarige studie aan het SOMT gevolgd. 2016 ben ik afgestudeerd en een Master titel behaald in de Manuele Therapie.

Er zijn veel mensen met klachten van de rug en ledematen. Zij kunnen vaak goed en aanvullend geholpen worden met manuele therapie.
Bewegingsbeperkingen gaan vaak samen met zowel pijn als met het slechter kunnen bewegen van die gewrichten. Dit heeft vaak weer invloed op de houding. Het doel van mijn behandeling middels manuele therapie is, aan de ene kant het beter laten bewegen van de gewrichten en aan de andere kant de houding en bewegingen in het dagelijks leven te verbeteren.
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar, daardoor verlaat de cliënt vaak al na het eerste consult, de praktijk met een blijer gezicht

De afgelopen jaren heb ik middels diverse nascholingen ,mij steeds meer gericht op het onderzoeken en behandelen van klachten in het hoofd/hals gebied. Ik zie en behandel veel cliënten met hoofdpijn, duizeligheid, tinnitus en kaakklachten.

Naast de Manuele therapie ben ik opgeleid spierklachten middels Dry needling en peesklachten met Shockwave te behandelen.

In mijn vrije tijd, luister ik graag naar muziek en ben ik aangesloten bij een hardloop vereniging. Daarnaast vind ik reizen erg leuk en vind andere culturen en keukens erg interessant.

Neem contact met ons op