Heike Kok

Sinds 1986 werk ik met veel plezier in de praktijk van Zadelhoff in Ruurlo. Vrij snel na mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut ben ik me gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie, met o.a. “Bobaththerapie” volgens het NDT-kinderconcept, “sensomotoriek”, sensorische integratie tot later basisvaardigheden van kinderen met downsyndroom.  Inspanningsfysiologie, orthopedische klachten, hoofdpijnklachten, overgewicht en sportletsels bij kinderen. Motorische ontwikkeling van de peuter met onderzoek en behandelen. Een van mijn laatste nascholingen is, fysiotherapie bij kinderen met problemen in de schrijfmotoriek.

De motoriek van het kind -van klein tot groot-  fascineert me iedere dag weer. In mijn behandeling staat het plezier in bewegen van het kind voorop. Het einddoel? Een verbeterde motoriek en beter kunnen functioneren in sport, spel en op school; gewoon in het dagelijks leven.

Creatief en sportief bezig zijn doe ik in mijn vrije tijd met fotografie, aquarellen en boetseren. Wandelen en met de mountainbike fietsen in de mooie omgeving van Ruurlo.

Neem contact met ons op