Zekerheid over kwaliteit

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen worden gebruikt. Onze fysiotherapeuten hebben de officiële studie fysiotherapie afgerond en staan ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te verhogen is het Kwaliteitsregister Fysiotherapie in het leven geroepen door de beroepsorganisatie en belangenbehartiger van fysiotherapeuten in Nederland: het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, staat in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. De fysiotherapeuten van onze praktijk zijn officieel registerfysiotherapeut: uw garantie voor onze kwaliteit.

Wij streven in al onze behandelingen naar kwaliteit. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan horen we dat graag van u. En komen we er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op de klachtenregeling van de KNGF, waar wij bij aangesloten zijn.

Meer informatie over kwaliteitszorg in de fysiotherapie vindt u op de website van het KNGF, www.defysiotherapeut.com.

Neem contact met ons op