Lobke beernink

Al meerdere jaren ben ik fysiotherapeut in Ruurlo. En daar heb ik het erg naar mijn zin. We hebben een praktijk met breed aanbod van therapieën, waarvan ik de trainings- en oefentherapie een hele belangrijke vind.

Om met de cliënten zo goed mogelijk te kunnen trainen heb ik, naast de verschillende nascholingen, een cursus medische fitness gevolgd. Past precies bij mijn interesses.
Sport is namelijk een grote hobby van mij en wat is er leuker om je hobby ook in je werk toe te kunnen passen?
Training op het gebied van bewegelijkheid, kracht, balans en coördinatie is vaak nodig, om in dagelijkse activiteiten en of op sport niveau weer te kunnen functioneren. Daarnaast is het doel van mijn trainingen, herhaling van klachten in de toekomst voorkomen.
Als cliënten komen, kunnen ze vaak nog weinig, maar zo tegen het einde van de behandeling kunnen ze oefeningen met een hoge moeilijkheidsgraad doen. Mooi om te zien!

Naast algemeen fysiotherapeut heb ik me in 2015 gespecialiseerd en de opleiding oedeemtherapie afgerond.
Omdat oedeem vorming vaak voorkomt bij mensen die zich in een oncologisch behandeltraject bevinden, heb ik recentelijk nascholing gevolgd, deze cliënten fysiotherapeutisch optimaal te kunnen begeleiden.

Neem contact met ons op