Floor®-Fysio Bevallingsvoorbereiding

Tijdens de trainingen hebben we het al regelmatig over de bevalling en de kraamtijd, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om een Floor®-Fysio Bevallingsvoorbereiding te volgen.
No-nonsense, eerlijk en gewoon leuk. Het vindt plaats in kleine groepen en je partner is ook van harte welkom! De mooiste periode om hiermee te starten is tussen de 30e en 34e week van je zwangerschap.

Deze bevallingscursus bestaat uit 1 avond van 2,5. In de cursus komt het beval proces aan bod, de taken van de (beval)partner tijdens dit proces en er wordt praktisch geoefend met ademhalingstechnieken . No-nonsense, eerlijk en gewoon ook leuk. De lessen zijn inclusief koffie/thee en een naslagwerk zodat je alle punten thuis ook nog rustig kunt nalezen.
De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt. Iedere drie maanden wordt de Floor® Bevallingsvoorbereiding aangeboden.

Eerstvolgende datum: 25-04-2024/27-06-2024
locatie: Praktijk Fysiotherapie van Zadelhoff, 1 ste verdieping
Kulturhus Ruurlo
Nieuwe Weg 5-08

Kosten: €45,00 per stel

teamlid-floor-fysio-zwangerschapstraining

Inschrijven

Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven voor deze voorlichting. Voordat je kan starten wil ik graag dat je een intake formulier invult. Dit intakeformulier ontvang je na inschrijving in een bevestigingsmail. (Kijk ook even in de SPAM)
Ook vind je een link naar het reserveringssysteem Supersaas. Om je definitief in te schrijven, als deelnemer aan de bevallingsvoorbereiding, vraag ik je een account aan te maken. Daarna kan je je inschrijven op de dag dat de eerstvolgende bevallingsvoorbereiding gepland staat. Datum staat op de website vermeld.

  Velden met een * zijn verplicht

  Verdere weetjes

  • Proefles is gratis na het invullen van een intakeformulier en een korte intake vooraf. Zodat we weten waar we rekening mee kunnen houden tijdens de training.
  • We werken met een strippenkaartsysteem en doorlopende groepen. 
  • Zwangere en bevallen vrouwen trainen samen in één groep
  • Alle Floor®-Fysio’s hebben een uitgebreide nascholing gevolgd en werken op licentie basis. In de licentie overeenkomst is vastgelegd welke “rechten en plichten“ daarbij horen.
  • Veel zorgverzekeraars komen je tegemoet in de kosten

  Meer info vind je op: www.ditisfloor.nl

  floor-fysio-zwangerschapstraining-3

  Neem contact met ons op