Gefeliciteerd, je bent moeder geworden! Wil je na je bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom dan bij Floor®-Fysio hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Starten kan vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede dan kun je na 6 weken instappen. Leidend is altijd hoe jij je voelt, en wij zorgen voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

Inschrijven

Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven voor deze training. Voordat je kan starten wil ik graag dat je een intake formulier invult. Dit intakeformulier ontvang je na inschrijving voor de training.
Je krijgt een bevestiging van inschrijving in je mailbox met verdere instructies. In deze mail vind je ook een link naar het trainingsrooster Supersaas. Je maakt eerst een account aan. Daarna mag je jezelf plannen in het rooster. Niet ontvangen? Kijk dan ook even in je spam box of stuur een email naar floorfysiokulturhusruurlo@gmail.com

  Velden met een * zijn verplicht

  floor-fysio-hersteltraining-3

  Trainen

  Outdoor/Indoor: locatie, Praktijk fysiotherapie van Zadelhoff Kulturhus Ruurlo

  Indoor/Outdoor: donderdag van 19.30 tot 20.30 uur

  Floor®-Fysio strippenkaart 10x

  € 135 per 10 strippen
  Inclusief intake bij start en bij “terugkomst” na de bevalling
  Strippenkaart 8 maanden geldig

  Floor®-Fysio strippenkaart 5x

  € 67,50 per 5 strippen
  Inclusief intake bij start en bij “terugkomst” na de bevalling
  Strippenkaart 4 maanden geldig

  Verdere weetjes

  • Proefles is gratis na het invullen van een intakeformulier en een korte intake vooraf. Zodat we weten waar we rekening mee kunnen houden tijdens de training
  • We werken met een strippenkaartsysteem en doorlopende groepen
  • Zwangere en bevallen vrouwen trainen samen in één groep
  • Alle Floor®-Fysio’s hebben een uitgebreide nascholing gevolgd en werken op licentie basis. In de licentie overeenkomst is vastgelegd welke “rechten en plichten“ daarbij horen.
  • Veel zorgverzekeraars komen je tegemoet in de kosten

  Meer info vind je op: www.ditisfloor.nl

  Neem contact met ons op