De nieuwste en meest complete zwangerschapscursus van Nederland!

Gefeliciteerd, je bent zwanger. Wat goed dat je op een verantwoorde manier aan de slag wilt met je gezondheid in deze bijzondere periode van je leven.

Floor®-Fysio Zwangerschapstraining

De Floor®-Fysio zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit, souplesse en conditie, afgestemd op jouw niveau.

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorg ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho. 

Instappen daarna kan op elk moment en je kunt doortrainen zolang jij je daar prettig bij voelt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. Doordat het Floor®-Fysio programma wordt gegeven door een fysiotherapeut is het geen probleem om mee te trainen als je last hebt van je rug, je bekken, je bekkenbodem of andere ongemakken. We weten 100% waar we mee bezig zijn en hebben korte lijntjes met verloskundige, gynaecologen en anderen medici in jou buurt.

floor-fysio-zwangerschapstraining

Floor®-Fysio strippenkaart 10x

€ 135 per 10 strippen
Inclusief intake bij start en bij “terugkomst” na de bevalling
Strippenkaart 8 maanden geldig
Optioneel: bevallingsvoorbereiding per stel: € 45

Floor®-Fysio strippenkaart 5x

€ 67,50 per 5 strippen
Inclusief intake bij start en bij “terugkomst” na de bevalling
Strippenkaart 4 maanden geldig
Optioneel: bevallingsvoorbereiding per stel: € 45

Inschrijven

Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven voor deze training. Voordat je kan starten wil ik graag dat je een intake formulier invult. Dit intakeformulier ontvang je na inschrijving voor de training. Je krijgt een bevestiging van inschrijving in je mailbox met verdere instructies. Niet ontvangen? Kijk dan ook even in je spam box of stuur een email naar floorfysiokulturhusruurlo@gmail.com

Trainen

Outdoor: locatie, Praktijk fysiotherapie van Zadelhoff Kulturhus Ruurlo
Indoor: locatie, Praktijk fysiotherapie van Zadelhoff kulturhus, eerste verdieping

Outdoor: dinsdag van 19.15 tot 20.15 uur
Indoor: donderdag van 19.15 tot 20.15 uur

  Velden met een * zijn verplicht

  Floor®-Fysio Bevallingsvoorbereiding

  Tijdens de trainingen hebben we het al regelmatig over de bevalling en de kraamtijd, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om een Floor®-Fysio Bevallingsvoorbereiding te volgen.
  No-nonsense, eerlijk en gewoon leuk. Het vindt plaats in kleine groepen en je partner is ook van harte welkom! De mooiste periode om hiermee te starten is tussen de 30e en 34e week van je zwangerschap.

  Deze bevallingscursus bestaat uit 1 avond van 2,5. In de cursus komt het beval proces aan bod, de taken van de (beval)partner tijdens dit proces en er wordt praktisch geoefend met ademhalingstechnieken . No-nonsense, eerlijk en gewoon ook leuk. De lessen zijn inclusief koffie/thee en een naslagwerk zodat je alle punten thuis ook nog rustig kunt nalezen.
  De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt. Iedere drie maanden wordt de Floor® Bevallingsvoorbereiding aangeboden.

  Eerstvolgende datum: 07-09-2023

  Kosten: €45,00 per stel

  teamlid-floor-fysio-zwangerschapstraining

  Inschrijven

  Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven voor deze voorlichting. Voordat je kan starten wil ik graag dat je een intake formulier invult. Dit intakeformulier ontvang je na inschrijving voor de training.

   Velden met een * zijn verplicht

   Verdere weetjes

   • Proefles is gratis na het invullen van een intakeformulier en een korte intake vooraf. Zodat we weten waar we rekening mee kunnen houden tijdens de training.
   • We werken met een strippenkaartsysteem en doorlopende groepen. 
   • Zwangere en bevallen vrouwen trainen samen in één groep
   • Alle Floor®-Fysio’s hebben een uitgebreide nascholing gevolgd en werken op licentie basis. In de licentie overeenkomst is vastgelegd welke “rechten en plichten“ daarbij horen.
   • Veel zorgverzekeraars komen je tegemoet in de kosten

   Meer info vind je op: www.ditisfloor.nl

   floor-fysio-zwangerschapstraining-3

   Neem contact met ons op