Het concept Floor® is misschien nieuw voor je! En dat kan kloppen want Floor® is de nieuwste en meest complete zwangerschapscursus van Nederland!

Gefeliciteerd, je bent zwanger. Wat goed dat je op een verantwoorde manier aan de slag wilt met je gezondheid in deze bijzondere periode van je leven.

Floor® stelt zich voor:  https://www.ditisfloor.nl/

Floor®-Fysio Zwangerschapstraining

De Floor®-Fysio zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit, souplesse en conditie, afgestemd op jouw niveau.

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorg ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho. 

Instappen daarna kan op elk moment en je kunt doortrainen zolang jij je daar prettig bij voelt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. Wil of moet je toch eerder stoppen dan gepland, dan blijven de trainingen geldig tot na je bevalling en kom je ze gewoon opmaken in de Floor®Hersteltraining. Doordat het Floor®-Fysio programma wordt gegeven door een fysiotherapeut is het geen probleem om mee te trainen als je last hebt van je rug, je bekken, je bekkenbodem of andere ongemakken. Tijdens de trainingen van Floor® wordt er gebruik gemaakt van verschillende trainingsmaterialen om kracht, conditie, souplesse en stabiliteit te oefenen. We weten 100% waar we mee bezig zijn en hebben korte lijntjes met verloskundige, gynaecologen en anderen medici in jou buurt.

floor-fysio-zwangerschapstraining

Floor®-Fysio strippenkaart 10x

€ 135 per 10 strippen
Inclusief intake bij start en bij “terugkomst” na de bevalling
Strippenkaart 8 maanden geldig
Optioneel: bevallingsvoorbereiding per stel: € 45

Floor®-Fysio strippenkaart 5x

€ 67,50 per 5 strippen
Inclusief intake bij start en bij “terugkomst” na de bevalling
Strippenkaart 4 maanden geldig
Optioneel: bevallingsvoorbereiding per stel: € 45

Inschrijven

Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven voor Floor®. Voordat je kan starten wil ik graag dat je een intake formulier invult. Dit intakeformulier ontvang je na de inschrijving. Je krijgt een bevestiging van inschrijving in je mailbox met verdere instructies. In deze mail vind je ook een link naar het trainingsrooster Supersaas. Je maakt eerst een account aan, voordat je je kan inplannen op het rooster. Niet ontvangen? Kijk dan ook even in je spam box of stuur een email naar floorfysiokulturhusruurlo@gmail.com

Trainen

Outdoor: locatie, Praktijk fysiotherapie van Zadelhoff Kulturhus Ruurlo
Indoor: locatie, Praktijk fysiotherapie van Zadelhoff kulturhus, eerste verdieping

Indoor: donderdag van 19.15 tot 20.15 uur
Outdoor: donderdag van 20.15 tot 21.15 uur

    Velden met een * zijn verplicht